Εφαρμογή
Αδειάστε το περιεχόμενο του δοχείου μέσα στον κινητήρα.
1 δοχείο B1 Oil Supplement σε 4 λίτρα λαδιού με κάθε αλλαγή λαδιών.
Προστατεύει τα κινούμενα μέρη του κινητήρα με μοναδική μείωση της τριβής.
Αποτρέπει το σχηματισμό λάσπης, και βρωμιάς σε βαλβίδες, εκκεντροφόρους, και άλλα κρίσιμα εξαρτήματα του κινητήρα.
Ενισχύει την ισχύ του κινητήρα
Διατηρεί την απόδοση του σαν καινούριου.
Μειώνει τη φθορά του κινητήρα
Αυξάνει την οικονομία καυσίμου.
Επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του κινητήρα.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Εφαρμογή
Αδειάστε το περιεχόμενο του δοχείου μέσα στον κινητήρα.
1 δοχείο B1 Oil Supplement σε 4 λίτρα λαδιού με κάθε αλλαγή λαδιών.
Ειδικό συμπυκνωμένο πρόσθετο σχεδιασμένο για να ενισχύσει την απόδοση των καυσίμων αυξάνοντας την απόδοση του κινητήρα.
Αυξάνει τον αριθμό οκτανίων της βενζίνης (antiknock)
Επιτρέπει να γίνεται πιο ελεγχόμενη και ομοιόμορφη καύση.
Μειώνει τα πυράκια και το φαινόμενο της προ-ανάφλεξης.
Αυξάνει την απόδοση του κινητήρα.
Το BSF / OB είναι ένα επαγγελματικό προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για αγωνιστικούς κινητήρες με υψηλή αναλογία συμπίεσης.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Υψηλής πίεσης πρόσθετο λαδιού για κιβώτια ταχυτήτων και κρεμαγιέρων. Αυτό το πρόσθετο μειώνει τη φθορά, την απώλεια ισχύος και το θόρυβο από την προβληματική λίπανση. Πέραν αυτού, το πρόσθετο αυτό, καθιστά την χρήση του τιμονιού και την αλλαγή ταχυτήτων ευκολότερη.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Ένα καθαριστικό συστήματος diesel που καθαρίζει και λιπαίνει εξαιρετικά. Το Bardahl Diesel Injector Cleaner περιέχει ένα προσεκτικό σκεύασμα που καθαρίζει τα μπεκ ψεκασμό καυσίμου χωρίς να χρειαστεί αποσυναρμολόγηση. Το προϊόν αυτό έχει σχεδιαστεί ειδικά για επαγγελματική χρήση από το συνεργείο.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Μία πολυ-λειτουργική κόλλα, βασισμένη σε ένα λιπαντικό σιλικόνης, για χρήση σε εφαρμογές υψηλής θερμοκρασίας. Είναι κατάλληλο για μακροχρόνια λίπανση, λόγω της υψηλής αντοχής του σε χημικές ουσίες (συμπεριλαμβανομένου του οξέος), στο όζον, στο οξυγόνο, στο νερό, στο λάδι και σε άλλα λίπη. Είναι κατάλληλο για τη λίπανση των ρουλεμάν χαμηλής ταχύτητας και τους μηχανισμούς ολίσθησης. Δεν θα επηρεάσει είτε το καουτσούκ ή το πλαστικό.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
