Dark Light

ALCO FILTERS

alco1

ALCO Filters είναι μια ευρωπαϊκή εταιρεία κατασκευής φίλτρων μετά την αγορά με 45 χρόνια εμπειρίας (από το 1973).
Έχουμε έδρα την Κύπρο και έχουμε τέσσερα κέντρα διανομής σε όλη την Ευρώπη.
Συγκεκριμένα, βρισκόμαστε στην Κύπρο, την Ελλάδα, τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.
Η εταιρεία μας παράγει πάνω από 3.500 διαφορετικούς κωδικούς εξαρτημάτων φίλτρων και προσθέτει στην παραγωγή, περίπου 100 επιπλέον κάθε χρόνο, σύμφωνα με τη ζήτηση της αγοράς και τις ανάγκες των πελατών μας.
Είμαστε ειδικοί στα φίλτρα και κατασκευάζουμε φίλτρα καμπίνας, αέρα, πετρελαίου και καυσίμων για επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά, χωματουργικά μηχανήματα, σταθερούς κινητήρες και πολλά άλλα.
Όλες οι πρώτες ύλες προέρχονται από ευρωπαίους προμηθευτές και δίνουμε έμφαση στην υψηλή ποιότητα με ανταγωνιστικές τιμές,
επομένως το εξειδικευμένο προσωπικό μας ακολουθεί τακτικές διαδικασίες ελέγχου ποιότητας σε όλες τις πτυχές της παραγωγής για όλα τα εξαρτήματα και τα τελικά προϊόντα.
Τα φίλτρα ALCO, ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαίους κατασκευαστές φίλτρων aftermarket, έχουν πλέον παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως και έχουν γίνει αξιόπιστο όνομα σε όλη την Ευρώπη, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή.
Είμαστε πιστοποιημένοι με ISO 9001: 2015 και προμηθευτής στη www.tecdoc.de (πιστοποιημένα δεδομένα).
Η παραγωγή για άλλες εταιρείες με δικό τους εμπορικό σήμα έχει γίνει επίσης μεγάλο μέρος της επιχείρησής μας.
Διατηρούμε επίσης την εμπιστευτικότητα των εταιρικών σχέσεων που δημιουργούμε όσον αφορά την επιχειρηματική συνεργασία.
Το μέγεθος της εταιρείας μπορεί να έχει ξεπεραστεί, αλλά η βασική φιλοσοφία παραμένει η ίδια
– παρέχουμε στους πελάτες μας ποιοτικά αγαθά και υπηρεσίες που θα τους επιτρέψουν να δημιουργήσουν πλούτο και ευημερία για τον εαυτό τους.

Παραγωγή ALCO Filters
Οι τελευταίες εξελίξεις στα μηχανήματα παραγωγής είναι σημαντικά στοιχεία για την κατασκευή ενός αξιόπιστου και οικονομικά αποδοτικού προϊόντος.
Εδώ στην ALCO Filters πιστεύουμε επίσης ότι οι άνθρωποι αποτελούν το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο της Εταιρείας!
Οι μονάδες παραγωγής είναι μικρές και ευέλικτες, ώστε κάθε τμήμα να παράγει μια ομάδα φίλτρων και κάθε μέλος του προσωπικού να εκπαιδεύεται σε κάθε πτυχή της διαδικασίας κατασκευής.
Κάθε ένας από τους υπαλλήλους μας συμμετέχει πλήρως και ενδιαφέρεται για το τελικό προϊόν.
Ως αποτέλεσμα, η εναλλαγή προσωπικού είναι χαμηλή, ενώ οι επιδόσεις είναι σταθερά υψηλές – και αυτό φαίνεται στο τελικό προϊόν.
Είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε το καλύτερο προϊόν για τους πελάτες μας, επειδή κατασκευάζουμε τα φίλτρα μας από βασικές πρώτες ύλες αντί για προκατασκευασμένα εξαρτήματα.
Αυτό μας δίνει τον μέγιστο έλεγχο της ποιότητας και της ομοιομορφίας του τελικού προϊόντος.
Επιλέγουμε πρώτες ύλες που μειώνουν τα απόβλητα και εξοικονομούν ενέργεια, σύμφωνα με τη δέσμευση της Εταιρείας μας για σεβασμό στο περιβάλλον.

MIXED-FILTERS
alco2

Πολιτική ελέγχου ποιότητας

Η πολιτική ελέγχου ποιότητας που ακολουθόυμε, υλοποιείται μέσω ενός λεπτομερούς συστήματος ποιότητας, το οποίο είναι σύμφωνο με τις απαιτήσεις του ISO 9001 – 2015.
Για να επιτύχουμε το στόχο μας, δεσμευόμαστε να συνεργαστούμε στενά με τους πελάτες μας για τον εντοπισμό των αναγκών τους
και την παροχή αγαθών και υπηρεσιών που θα τους επιτρέψουν να δημιουργήσουν κέρδος και ευημερία για τον εαυτό τους.
Θεωρούμε τους προμηθευτές μας ως εταίρους μας οι οποίοι συμμετέχουν στη διαδικασία βελτίωσης της ποιότητας, καθιστώντας ορισμένες απαιτητικές προϋποθέσεις και ανταλλάσσοντας τεχνική τεχνογνωσία.
Το ανθρώπινο δυναμικό είναι το πιο σημαντικό πλεονέκτημά μας. Συνεπώς, τους συμπεριλαμβάνουμε στη διαδικασία λήψης αποφάσεων, ζητώντας τις συμβουλές τους και αναγνωρίζοντας τη συμβολή τους.
Η γνώση του προσωπικού μας, βελτιώνεται διαρκώς με συνεχείς εκπαιδευτικές συναντήσεις.
Με τη ρύθμιση και τη μέτρηση βασικών δεικτών απόδοσης, η εταιρεία διευκολύνει τη συνεχή βελτίωση της μελλοντικής επιτυχίας του οργανισμού.

30776318_10215941021382537_803401381_n

 ΦΙΛΤΡΑ ΑΕΡΟΣ

air

 ΦΙΛΤΡΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

fuel

 ΦΙΛΤΡΑ ΚΑΜΠΙΝΑΣ

cabin

 ΦΙΛΤΡΑ ΛΑΔΙΟΥ

oil