AJ-1418 – Αγκώνας JACO 1/8 “σωλήνας FIP (NPT) x 1/4” (με παξιμάδι).
AJ-4544 – Αγκώνας JACO 1/4 “σωλήνας FIP (NPT) x 1/4” (με παξιμάδι).
AQUAFILTERS AJ-1418, AJ-4544 JACO Elbow
JACO αγκώνα FIP (NPT) x σωλήνα (με παξιμάδι).
JACO αγκώνα FIP (NPT) x σωλήνα (με παξιμάδι).
AJ-1418 – Αγκώνας JACO 1/8 “σωλήνας FIP (NPT) x 1/4” (με παξιμάδι).
AJ-4544 – Αγκώνας JACO 1/4 “σωλήνας FIP (NPT) x 1/4” (με παξιμάδι).
Βακτηριοστατική, σε φυσίγγια φίλτρο ιζήματος σε καθαρό περίβλημα. Κασέτα απομακρύνει τα ιζήματα όπως άμμος, λάσπη, σκουριά και αιωρούμενα στερεά. Διατίθεται με σύνδεση NPT 1/4 “. Η τεχνολογία νανοηλεκτρονικών BAcinix προστατεύει τα φυσίγγια από τη μικροβιολογική ανάπτυξη, αυξάνοντας τη μακροζωία των κασετών.
Διαθέσιμα μεγέθη: 2,5 “x 12”
Διαθέσιμη βαθμολογία μικρομέτρων: 5

Ενσωματωμένο φυσίγγιο μαλακώματος νερού. Ανταλλάσσει ασβέστιο και μαγνήσιο με ιόντα νατρίου και συνεπώς μειώνει τη σκληρότητα του νερού. Διατίθεται με σύνδεση NPT 1/4 “.
Διαθέσιμο μέγεθος: 2,5 “x 12”
Ενσωματωμένη κασέτα ανοργανοποίησης άνθρακα δύο σταδίων – τύπου TWIST. Το φυσίγγιο περιέχει υψηλής ποιότητας, εγκεκριμένο από την NSF ενεργοποιημένο άνθρακα και μέταλλα ανοργανοποίησης. Βελτιώνει τη γεύση και το άρωμα του φιλτραρισμένου νερού και επιπλέον εμπλουτίζει το νερό με μεταλλικά στοιχεία όπως το ασβέστιο και το μαγνήσιο που είναι απαραίτητα για τον ανθρώπινο οργανισμό. Το FCCM-TW είναι ένα από τα ανταλλακτικά κασέτα συστήματος EXCITO-OSSMO.
Διαθέσιμα μεγέθη: 2,5 “x 12”
