AQUAFILTERS FXFTP Προσαρμογέας βρύσης
Προσαρμογέας βρύσης για φίλτρα σειράς FH2000 και FHCTF.
Σχετικά προϊόντα
-
AQUAFILTERS, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΦΙΛΤΡΩΝ
FCPRA
Η Aquafilter προσφέρει φυσίγγια FCPRA (FCPRA-5 και FCPRA-10) κατάλληλα για εγκαταστάσεις POE (Point of Entry). Μέσα από τα πολυφωσφορικά του μέσα, τα φυσίγγια FCPRA παρέχουν ισχυρή αναστολή κατά των διεργασιών κλιμάκωσης στις οποίες εμπλέκονται ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρος και μαγγάνιο. Αποφεύγοντας την εναπόθεση πολλών ενώσεων, το FCPRA επεκτείνει τη διάρκεια ζωής των σωλήνων νερού, των λεβήτων και των θερμαντικών στοιχείων, ενισχύοντας την αποτελεσματική και καθαρή παροχή του πόσιμου νερού.
SKU: n/a -
AQUAFILTERS, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΦΙΛΤΡΩΝ
AQUAFILTERS AICRO-QC Φυσίγγιο In-Line Water Carbon
2 “x 10” in-line φυσίγγιο με εγκεκριμένο από την NSF κοκκοποιημένο ενεργό άνθρακα κοκκοφοίνικα (GAC). Χρησιμοποιείται κυρίως για συστήματα RO, προκειμένου να βελτιωθεί η γεύση και το άρωμα του φιλτραρισμένου νερού. Μπορεί επίσης να εγκατασταθεί σε ψυγεία τύπου “SIDE-BY-SIDE” για τη μείωση του χλωρίου, των οργανικών ουσιών και ορισμένων φυτοφαρμάκων.
Διαθέσιμα μεγέθη: 2 “x 10”
SKU: n/a -
AQUAFILTERS, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΦΙΛΤΡΩΝ
AQUAFILTERS AISTRO-L-AQ Αποσκληρυντικό φίλτρο φίλτρου νερού σε σειρά
AQUAFILTERS, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΦΙΛΤΡΩΝAQUAFILTERS AISTRO-L-AQ Αποσκληρυντικό φίλτρο φίλτρου νερού σε σειρά
Ενσωματωμένο φυσίγγιο μαλακώματος νερού. Ανταλλάσσει ασβέστιο και μαγνήσιο με ιόντα νατρίου και συνεπώς μειώνει τη σκληρότητα του νερού. Διατίθεται με σύνδεση NPT 1/4 “.
Διαθέσιμο μέγεθος: 2,5 “x 12”
SKU: n/a -
AQUAFILTERS, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΦΙΛΤΡΩΝ
AQUAFILTERS FCPS-AB Φίλτρο ιζημάτων νερού
Βακτηριοστατικά πολυπροπυλένιο περιστρεφόμενα φυσίγγια. Κατασκευάστηκε με τεχνική “melt-blow”. Οι φυσίγγες περιέχουν αντιβακτηριακό παράγοντα, βασισμένο σε νανοσάκχαρο – BACinix ™. Τα φυσίγγια κατασκευάστηκαν από πολυπροπυλένιο με προσθήκη αντιμικροβιακού παράγοντα με βάση το ασήμι. Αφαιρούν τα ιζήματα όπως άμμος, λάσπη, σκουριά και αιωρούμενα στερεά. Η τεχνολογία nanosilver της BACinix ™ προστατεύει τα φυσίγγια από τη μικροβιολογική ανάπτυξη, αυξάνοντας τη μακροζωία των κασετών. Προϊόντα που προορίζονται για τη διήθηση κρύου νερού.
Διαθέσιμα μεγέθη: 10 “, 20”
Διαθέσιμη βαθμολογία μικρομέτρων: 5, 20,SKU: n/a

















































