ENI MIX 2T
Το Eni Mix 2T είναι ένα λιπαντικό που αναπτύχθηκε για δίχρονους κινητήρες σκούτερ και μοτοσικλετών, με αέρα ή υγρό ψύξη. Ανάλογα με τον τύπο του κινητήρα, το προϊόν μπορεί να αναμιχθεί με το χέρι σε δεξαμενή καυσίμου ή να χρησιμοποιηθεί στο σύστημα λίπανσης με αυτόματη ανάμιξη.
Σχετικά προϊόντα
-
ΕΝΙ LUBRICANTS
ENI BRAKE FLUID DOT 4
Το υγρό φρένων Eni DOT 4 είναι ένα υδραυλικό υδραυλικό φρένο υψηλής απόδοσης για χρήση σε δισκόφρενα ή τύμπανα, συστήματα ABS και συμπλέκτη. Το προϊόν παρέχει καλές επιδόσεις για χρήση σε επιβατικά αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες και επαγγελματικά οχήματα, τόσο για την τρέχουσα όσο και για την προηγούμενη γενιά μοντέλων.
SKU: n/a -
ΕΝΙ LUBRICANTS
ENI ANTIFREEZE BIKE S
Το Eni Antifreeze Bike S είναι ένα ψυκτικό κινητήρα αμινικού, φωσφορικού και νιτρώδους άλατος που βασίζεται σε αιθυλενογλυκόλη, έτοιμο για χρήση για την πλήρωση συστημάτων ψύξης και μοτοσικλετών. Περιέχει ένα πακέτο αναστολέων διάβρωσης βασισμένο σε άλατα οργανικών οξέων (OAT) που προσφέρουν ανθεκτικές επιδόσεις για παρατεταμένα διαστήματα αλλαγής.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
SKU: n/a -
10w, ΕΝΙ LUBRICANTS
ENI FORK OIL 10W
Το Eni Fork Oil 10W είναι ένα προϊόν σχεδιασμένο για τη βιομηχανία μοτοσικλετών σχεδιασμένο και κατασκευασμένο για χρήση σε πιρούνια και αμορτισέρ, κατάλληλο τόσο για οδική όσο και για οδική χρήση.
Το προϊόν αποτελεί μέρος της σειράς πετρελαίου Fork Oil, το οποίο περιλαμβάνει προϊόντα με διαφορετική κλίση ιξώδους που επιλέγεται σε σχέση με τις απαιτήσεις του κατασκευαστή ή / και την επιθυμητή δράση απόσβεσης.
Είναι επίσης δυνατό να ληφθούν ενδιάμεσες βαθμίδες με ανάμιξη των προϊόντων.ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
SKU: n/a -
5w, ΕΝΙ LUBRICANTS
ENI FORK OIL 5W
Το Eni Fork Oil 5W είναι ένα προϊόν σχεδιασμένο για τη βιομηχανία μοτοσικλετών σχεδιασμένο και κατασκευασμένο για χρήση σε περόνες και αμορτισέρ, κατάλληλο τόσο για οδική όσο και για οδική χρήση.
Το προϊόν αποτελεί μέρος της σειράς πετρελαίου Fork Oil, το οποίο περιλαμβάνει προϊόντα με διαφορετική κλίση ιξώδους που επιλέγεται σε σχέση με τις απαιτήσεις του κατασκευαστή ή / και την επιθυμητή δράση απόσβεσης.
Είναι επίσης δυνατή η απόκτηση ενδιάμεσων βαθμών με ανάμειξη με άλλους βαθμούς πετρελαίου πετρελαίου.ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
SKU: n/a


















































